Oslo City Cup 2019

Oslo City Cup (OCC) er en serie sprintløp som arrangeres på vårparten av ulike orienteringsklubber i Oslo. Bækkelagets SK er en av arrangørklubbene, og vil i år arrangere på splitter nytt kart på Mortensrud. OCC består av 5 løp der 3 av 4 innledende løp danner utgangspunktet for jaktstarten på det siste løpet. Det tilbys både rekruttløype og åpen klasse i tillegg til de ordinære klassene.

OCC har blitt et populært arrangement som trekker ca. 600 deltakere på hvert løp. Bækkelagets SK satser på å delta med mange løpere også kommende sesong og prioriterer OCC på den måten at det ikke arrangeres annen klubbtrening disse tirsdagene.